Hopp til innholdet

Bestill frisørtime hos Zplitt Barber- og frisør

Velkommen til vår barber- og frisørsalong!

Menn fortjener også luksusen det er å få en god hårklipp, skjegg-behandling eller fargejustering. Zplitt Barber tilbyr alle typer frisør- og barbertjenester til menn. Hos oss får du en velværeopplevelse i en maskulin atmosfære.

Du finner oss på nye Amfi Moa syd i 2 etg. Vi har drop in og timebestilling via nett og telefon.

Velkommen til oss.  

Convid 19 retningslinjer

Hva kan du gjøre for å hjelpe oss å ha best mulig smittevern for deg, andre kunder og våre frisører:
-Kom alene!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.

-Ha god håndhygiene
Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til salongen, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som du må benytte deg av. De ansatte har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, men unngår håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

-Endre timen din ved sykdom eller symptomer
Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre en behandling. Dette gjelder også for milde symptomer. Du endrer timen din ved å logge deg inn her. Trenger du å endre timen din på kort varsel, kan du kontakte salongen din direkte på telefon.

-Unngå kontant betaling
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter i alle salongene. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.