Lærere

For oss i Cancam skolen er det utrolig viktig at vi til en hver tid har faglig oppdaterte lærer som også jobber som frisør i en salong. På denne måten vil de hele tiden "føle pulsen" på bransjen og ha oversikt over det nyeste innen teknikker, tender og moter.

Helt siden oppstarten i 1999 har vi bygget oss lang erfaring om hvordan best lære fra oss og skape de beste "frisørspirene".

Andreas Lorentzen

Daglig leder
Andreas er ansvarlig for fag-modulene Hår og hodebunnpleie, Klipp og frisyreforming og Bransjekunnskap. I tillegg jobbe han på Cancam avdeling på Amfi Moa Nord. Andreas har vært med i driften av Cancam skolen helt fra starten av.

Hilde Lausund

Faglærer og praksislærer
Hilde er ansvarlig for fag-modulen Strukturomforming og er ekstra lærer i noen av Andreas sine fag. Hun var elev ved Cancam skolen sine aller første kull i 1999. Når Hilde ikke er lærer ved Cancam skolen jobber hun også som frisør.

Gjeste lærer

I tillegg til de som er ansatt ved Cancam skolen har vi gjestelærere som tar for seg spesielle tema som: oppsetting og makeup