Hvorfor velge oss?

Du vil lære av noen av Norges flinkeste frisører og du vil være en del av et miljø med stor engasjement for frisørfaget. Cancam skolens visjon er å skape Norges mest ettertraktede lærlinger. Vår ære ligger i å motivere elevene til å; stå på mer en gjennomsnittet, ha et ønske å dokumentere gode resultater, ha et langsiktig mål om å bli dyktige og attraktive frisører.

Trivsel er viktig for oss. Vår erfaring er at elevene lærer best når de trives og blir stilt krav til. Derfor har vi maks 15 elever per lærer, noe som gjør at vi kan ha tett oppfølging. Vi stiller krav til elevene igjennom hele semesteret for å sikre god tilegning av kunnskap. Videre har vi variert opplæring, fordi alle er unike og lærer på forskjellig måter.

Cancam skolen er godkjent av Statens Lånekasse. Basis-støtten og tilleggslån fra Lånekassen dekker over 100% av studieavgiften. I tillegg så har Cancam skolen lærlingplass-garanti om du innfrir gitte krav.

Cancam skolen er den eneste private frisørskolen mellom Trondheim og Bergen. Skolen ligger midt i hjerte av vakre Ålesund i et ærverdig Jugendstil bygård. Lokalene er lyse, luftige og lett å trives i.