Opplæringsmål

Vårt mål er å gi elevene en intensiv grunnopplæring i frisørfaget. Undervisningen skal være inspirerende, gøy og selvsagt lærerik.

Opplæring er basert på offentlig godkjent læreplan, Vg 2 nivå og etter krav fra kunnskapsløftet. Kurset går over 5 ½ måned, der ca. 2/3 er praktisk-trening og ca. 1/3 er teoretisk undervisning. Vi legger mest vekt på klipp, fargebehandling, strukturomforming, bransjekunnskap, tegning og fagterminologi.

Når du er ferdig på Cancam skolen begynner du å jobbe som lærling/praksiskandidat i frisørsalong frem til du går opp til fagbrev/svennebrev og blir ferdig utdannet frisør.