Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Facebook Instagram Twitter

Karriere

 

Velkommen til frisørbransjen! At det er en utrolig fin bransje vil du oppdage fort – hvis du ikke allerede har gjort det. Variasjonsmulighetene innenfor bransjen er mange og gøy!

Å jobbe i salong med kunder er utrolig givende og spennende. Ingen dag er lik, du får se resultat av egen innsats umiddelbart og ikke minst du får jobbe med mennesker! 

Har du virkelig tenkt over hvor mye hår har å si for hvordan du blir oppfattet?  Eller for hvordan du føler deg? Vi vet vel alle hva det gjør med oss å ha en "bad hair day".. Når du jobber i salong så kan du virkelig gjøre en forskjell for kundene dine! Ved å hjelpe dem å finne sin stil og gjøre dem fine på håret, kan du gi dem den ekstra selvtilliten de kanskje trenger. Eller du kan rett og slett bare gi dem den herlige følelsen av å være "fresh" og flott!  

Det er mange som også ønsker å krydre frisøryrket med f. eks. konkurranse-frisering, styling for magasiner eller er med i  foto-konkurranser. Tar en på seg slike oppdrag så har en muligheten til å utvikle seg enda mer som frisør. Noen spesialiserer seg og  jobber heltid med styling inne teater, film, TV og for magasiner. 

Som frisør kan du også få ekstra ansvar der du jobber. En kan bli faglig - eller dagligleder. Som fagligleder så får du ansvar for opplæring av en eller flere lærlinger. Som dagligleder kan det være en fordel å ta mesterbrevet i tillegg til vanlig svennebrev. Ved mesterbrev får du utdypet kunnskap rundt ledelse, markedsføring, økonomi og yrkesteori. Før en tar mesterbrevet så bør en ha jobbet noen år som frisør. Mesterbrevet er også en fordel å ha om du har ambisjoner om å starte din egen frisørbedrift. 

Hva er dine drømmer og mål innen frisørbransjen?

Søk om plass

Søk om plass

Vi er godkjent av Statens Lånekasse

 

 

       

Cancam skolen © 2019 - Sorentio AS er nettsideleverandør.